YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ISTRANCALARDA.

Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencileri Sakin Şehir Vize ve çevresinde inceleme gezisi yaptılar.. Vize ve çevresinde ki doğal ve kültürel varlıkları ve bunları tehdit eden faaliyetleri yerinde görmek için Doç Dr. Barış Gençer BAYKAN  tarafından planlanan gezinin ilk durağı Vize Belediye Başkanlığı oldu. Başkan Sedat BALKI ile yapılan görüşmenin ardından Vize Ziraat Odası toplantı salonunda, Ziraat Odası Başkanı, Demir Aypar ERKER ve DAYKO il temsilcisi Göksal ÇİDEM tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, ERKER ve ÇİDEM Öğrenclerden gelen soruları cevaplandırdı. 

Katılımcıların bir sonraki durağı Pazarlı köyü oldu. Pazarlı Köyü Muhtarı Mustafa ÖZDİL bölgede verilen çevre mücadelesi  ve süreç hakkında bilgi verdi. Pazarlı köyünde ki su kaynağına yapılan yürüyüşün ardından, Vize Kale mahallesi ziyareti  ardından gezi sona erdi.

Çalışmalarla ilgili Thrakis Doğal Yaşam Ekibi ve DAYKO Vakfı Kırklareli İl Temsilcisi Göksal Çidem’e teşekkür eden Yrd. Doç. Barış Gencer Baykan, programın hazırlanmasında ve bu imkanların sağlanmasından çok memnun olduğunu belirtti.

 

Bu Haberin Kaynağı : DAYKO Kırklareli
Bu Habere Ait Fotoğraflar
Bu Habere Yorum Yap
Adınız / Rumuzunuz / Mesaj Başlığınız
Yorumunuz
Bu Habere Yapılan Yorumlar
HEMEN ÜYELİK BİLGİLERİNİ GÜNCELLE





Gizlilik Sözleşmesi