Güngörmez Ormanları seni çağırıyor

Güngörmez Halkı’nın ve Saray Belediyesi’nin olumsuz görüş belirtmesine karşın Madencilik San. ve Tic. A.Ş’nin Güngörmez Ormanları’nı yok etme girişimi devam ediyor. Firma tarafından Perşembe günü saat 13.30’da Güngörmez Köyü’nde bilgilendirme toplantısı yapılacağı açıklanırken, duruma tepki gösteren Saray Dayanışması, ormanlarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak için tüm Saray Halkını mücadeleye çağırdı.
güngörmez2
Madencilik San. ve Tic. A.Ş Firması Güngörmez Ormanları’na Kuvarsit Ocağı yapmak için Perşembe günü Güngörmez Köyü’nde bilgilendirme toplantısı yapacak.
ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Saray Halkı’nın istememesine, Belediyenin olumsuz görüş belirtmesine rağmen firmanın Kuvarsit Ocağı ısrarı Saray Dayanışması’nı harekete geçirdi. Saray Halkına bir çağrı yapan Saray Dayanışması ormanlarına ve geleceğine sahip çıkmak isteyen herkesi Perşembe günü saat 13.30’da Güngörmez Köyü’nde toplanmaya çağırdı.
PARA KOKAN O PİS ELLERİNİZİ ORMANLARIMIZDAN ÇEKİN!
Saray Dayanışması tarafından yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi:
“Güngörmez-Bahçeköy–Sefaalan arasında kurulması düşünülen kuvarsit ocağıyla alakalı firma yetkilileri 27 Mart Perşembe saat 13.30’da Güngörmez Köyü’nde bilgilendirme toplantısı yapacaklar. Kuvarsit ocağıyla beraber yüz binlerce ağaç kesilecek, su kaynakları kirlenecek, mantarcılık-ormancılık-hayvancılık bitecektir. Kuvarsit madenlerinden çıkan toz; kanser ve ciddi solunum yolu hastalıklarına sebep olacaktır. Bu katliamı önlemek ve bu talana dur demek için, köylü kardeşlerimiz, teyzelerimiz, amcalarımızla beraber perşembe günü köy meydanındayız. Para kokan o pis ellerinizi ormanlarımızdan çekin!”

Bu Haberin Kaynağı : http://gazetesaray.com
Bu Habere Yorum Yap
Adınız / Rumuzunuz / Mesaj Başlığınız
Yorumunuz
Bu Habere Yapılan Yorumlar
Bugün yapılan (27.03.2014) toplantıda ne oldu? haber verir misiniz? Trakya bizim. Doğa bizim.
silivrili - 27.03.2014 01:01:22
HEMEN ÜYELİK BİLGİLERİNİ GÜNCELLE





Gizlilik Sözleşmesi