Cerattepe’den Istrancalar’a dayanışma ziyareti

Ceratepe mücadelesinin yürütücülerinden Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan ve beraberinde eşlik eden Büyük Çekmece Çevre Koruma Derneği Başkanı Ömer Sert yönetim kurulu üyesi Süheyla Ercan Dayko Vakfın Istrancaların Kırklareli/ Demirköy deki Ziyaretçi Merkezinde gelerek Cerattepe’den Istrancalar’a dayanışma  desteği ziyaretinde bulundular.

 

Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan Artvin / Cerattepe de yürütülen mücadelede gelin durumu ile ileriki aşamada yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulunması yanı sıra, Istrancalarda yaşanmakta olan tahribatların ve yürütülen mücadelenin gelinen aşamaları ve yaşanan zorlukları yerinde görerek bilgi paylaşımda bulunmak istediklerini belirtti.

 

Büyük Çekmece Çevre Koruma Derneği Başkanı Ömer Sert Istrancaların Trakya’nın yaşam kaynağı olduğunu bölgemizde yürüttüğümüz faaliyetlerde Istrancaların yaşam kaynaklarını korunması önceliği taşımaktadır. Istrancalarda yaşanacak tahribatlar tüm Trakya’yı ve İstanbul’u etkileyeceğini anlatı.

 

Dayko Vakfı Başkanı Nusret Türkkan  Artvin Cerattepe’den Istrancalar’a  Türkiye’nin bir ucundan diğer bir ucuna uzan bu katmerli dostluk ziyaretinin bu günlerde ihtiyaç duyduğumuz örnek ve anlamlı bir dayanışma ziyareti  olduğunu. Aramızda Kilometrelerce uzaklık olması rağmen kalplerimiz her zaman Cerattepe de toprakları için mücadele eden dostlarımızın yanında olduğunu ifade ederek. Istrancalar’da Ülkenin en büyük doğa talanını ile karşı karşıya kaldığını. Onca yoldan gelerek ziyarete bulunan Dernek Başkanı Nur Neşe Karahan’a ve Istrancalara yaşam mücadelesinde desteklerini her zaman esirgemeyen Büyük Çekmece Çevre Koruma Derneği başkanı Ömer Sert ile Süheyla Ercan’a yürek dolusu sevgiler sunduğunu belirti.

Bu Haberin Kaynağı : Dayko
Bu Habere Yorum Yap
Adınız / Rumuzunuz / Mesaj Başlığınız
Yorumunuz
Bu Habere Yapılan Yorumlar
HEMEN ÜYELİK BİLGİLERİNİ GÜNCELLE





Gizlilik Sözleşmesi