2.Balkan Green Belt Fotoğraf Yarışması 2017

 

 

2.Balkan Green Belt Fotoğraf Yarışması Başladı!

Gelin sizde Istrancaların Korunmasına destek olun! 

Fotoğraf çekerek doğayı koruyun!

Balkan Green Belt (Istranca Dağlarını)  ziyaret eden ve bölgede yaşayan herkesi bu bölgenin yeryüzü ve canlı çeşitliği bakımından parmak ısırtan güzelliğe sahip doğasında doğayı keşfetmeye ve etkileyici fotoğraflar çekeceğiniz bir deneyime davet ediyoruz.

Katılım ücretsizdir.

Kazanan yarışmacıların fotoğrafları Dayko www.dayko.org.tr ve European Green Belt’ in www.europeangreenbelt.org sayfasında yayınlanacaktır.

Dokuz ülkenin yer aldığı Balkan Green Belt’in ikinci Balkan Green Belt Fotoğraf yarışmasının bir parçası olun.

 

 

 Katılım Koşulları

Kimler Katılabilir ?

Türkiye Balkan Green Belt  (Istranca Dağlarını) ziyaret eden ve burada yaşayan herkes.

Ödüller :  

1. İğneada' da 2 kişi herşey dahil hafta sonu tatili

2. Yurt içi hafta sonu turu

3. Yöresel Ürün Sepeti

Yarışmanın bitiş tarihi :

15 Temmuz 2017

Fotoğrafları nasıl yükleyebilirsiniz :

Katılım ücretsizdir. Gönderim adresi : dayko.photocontest@yandex.com

Jurimiz :

Cevat Bayhan – Zirve Dağcılık

Fakir Ozan Beysalan - Tefsad (Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği)

Enver Aydın  – Efsed (Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği)

Başak Balkan  - EFOD – (Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği), Sille Sanat Sarayı

Nilgün Makaraç - Kıfsad (Kırklareli Fotoğraf Sanatı Derneği)

Elif Köklü – Kuzey Ormanları Savunması

Kazanan yarışmacılar 2017 temmuz sonunda Dayko nun web sitesinde duyurulacaktır. dayko.org.tr

Katılım için Fotoğraflarınızı bekliyoruz!

Balkan Green Belt Fotoğraf  yarışması

Katılım Koşulları

Organizasyon: Katılım ücretiyoktur. Yarışmanın masrafları organizatörler tarafından karşılanmaktadır. Yarışma  Dayko ve EuroNatur (Almanya) tarafından organize edilmektedir. Yarışma Balkan Green Belt’i ziyaret eden ve burada yaşayan herkese açıktır.  Son katılım tarihi 15 Temmuz 2017 dir.

Konu ve Eleme:  Fotoğrafların konusu “Istrancalarda Yaşam”dır. Juri 3 adet en iyi fotoğrafı seçecektir.

Jurimiz bu bölgede aktif olarak fotoğraf çeken üyelerden oluşmaktadır.

Kazanan fotoğraflar Dayko ve European Green Belt’ in web sitesinde yayınlanacaktır (europeangreenbelt.org). Son karar Jurinindir. Organizatörler açıkca doğal yaşamı ihlal edilerek çekilen fotoğrafları eleme hakkına sahiptir. Bu kurallara buradan ulaşabilirsiniz. (http://www.euronatur.org/Code-of-conduct.736.0.html). Digital olarak oynanmış ve Balkan Green Belt (Istranca Dağlarında) çekilmemiş fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

Fotoğraflar:  Bir kişi en fazla 5 adet fotoğraf ile katılabilir. Fotoğraflar digital ve renkli olarak email ile gönderilmelidir.(baskı, siyah beyaz ve panorama fotoğraflar kabul edilmeyecektir).

Fotoğrafların isimleri Fotoğrafçının ismi, Fotoğrafın ismi, Çekilen yer ve numara şeklinde olmalıdır. (Örnek AliKaya_Kosanat_Karacadag_1.jpg). Kontrollü koşullarda çekilen hayvan ve bitki fotoğrafları (Ahıl, Botanik Bahçe veya benzeri) dosya ismi "C" ile belirtilmeli ve bu konuda listede karşılıklı bilgi içermelidir. Fotoğraflar jpg/JPEG formatında 300 dpi çözünürlükte, Uzun kenarı maksimum 2400 piksel büyük olmayacak, kısa kenar 1080 piksel de küçük olmayacak, fotoğraf boyutu en az 2 Mb, en fazla 4 Mb olacak biçimde hazırlanmalıdır. Sıkıştırma (Quality)7-12 aralığı olabilir.

Digital maniplasyon: Fotoğraflarda sonradan modifikasyon yapılamaz veya içerik için izin alınmak süretiyle yapılabilir. Fotoğrafa sonradan hayvanın yada bir parçasının, bitkilerin, istenmeyen cisimlerin yada insanların eklenmesine ve çıkartılmasına izin verilmemektedir.

  Telif hakkı, sorumluluklar ve gönderim: Fotoğrafların telif hakkı fotoğrafçının elinde olmalıdır.Fotoğrafçı telif hakkını sürekli elinde bulundurmalıdır ve ne zaman yayınlanırsa yayınlansın ismi belirtilmelidir. Yarışmaya katılarak fotoğrafın kullanım hakkını bedelsiz olarak aşağıda yazılı amaçlar için organizasyonu yapan kuruluşa devretmiş olursunuz;

Fotoğraflar sadece belirtilen amaçlar dahilinde fotoğrafçıya danışılarak kullanılabilir. Fotoğrafların kullanım hakkı yayıncıların yada ajansların elinde olamaz. Organizasyonu yapan kurumlar her hangi üçüncü kişilerin taleplerinden sorumlu değildir.

Daha fazla bilgi için:

Selçuk Aslan +905393357695

Email: seloaslan@gmail.com

Bu Haberin Kaynağı : Dayko
Bu Habere Yorum Yap
Adınız / Rumuzunuz / Mesaj Başlığınız
Yorumunuz
Bu Habere Yapılan Yorumlar
HEMEN ÜYELİK BİLGİLERİNİ GÜNCELLE





Gizlilik Sözleşmesi